-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Acun Ilıcalı Survivor izleyicisini ''bayılttı'' !

Survivor'da Sercan ve Nisa'nın ses kaydı, yarışma heyecanını bile geride bıraktı. Survivor tutkunları ses kaydını merak ederek dün gece de ekrana kitlendi. Ancak Acun Ilıcalı'nın ses kaydını dün gece de yayınlamayarak bugüne bırakması tepkilere neden oldu.

2020-06-29

Survivor'da önceki gün yayınlanan fragmanda Sercan'la Nisa arasındaki sırların ses kaydıyla ortaya çıkması damga vurmuştu.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada; "Bir konu var Sercan ve Nisa arasında... Ekibimizden o dönem ki kayıtların tekrar incelenmesini istedik. O dönem ki bir ses kaydına ulaştık. Bu ses kaydı birçok şeyi de aydınlatıyor" ifadelerini kullanmıştı.

"KEŞKE KAPANSAYDI" DEMİŞTİ

Nisa'nın kendisine notlar yazdığını belirten Sercan "Notlar da var cebimde, göstermek de isterim ama gerek yok, herkes bilsin. Keşke kapansaydı. Bu açıklamayı kendisi yaptırdı. Ben böyle bir şeyi istememiştim. Söyleyeceklerim bu kadar" diyerek merak uyandırmıştı.

"HERKES BİLSİN, TEK TARAFLI DEĞİL "

Sercan, sözlerini "Birbirimize baktığımız anlarda hep gökyüzüne, dolunaya bakıyorduk. Gökyüzünü temsilen bir ay çizmişti. Hep bakışmalarımız o yönde oluyordu hani beni düşün gibisinden. Gizli buluştuğumuzda da bunu söylemişti. Burada da doğum günü mesajı var. Çok güzel çizilmiş bir yazı. Ben hiçbir zaman platonik bir şey yaşamadım. Hiç kimseye karşılığını alamayacağım şekilde yaklaşmadım. Herkes bilsin ki hiçbir zaman tek taraflı olmadı hiçbir şey" ifadeleriyle sürdürmüştü.

"EVRİM'İ NASIL KUTLADIYSAM..."

Sercan Yıldırım'a yazdığı notları anlatan Nisa, ''Evrim'in doğum gününü nasıl kutladıysam, ona Hindistan cevizi vermiştim. Cemal Can'ın doğum gününü nasıl kutladıysam, kocaman bir tablo yaptım. Onun doğum gününü de o şekilde kutladım. Kağıda ''Doğum günün kutlu olsun'' yazdım. O kadar, hiçbir şey yok'' demişti.

ADA KONSEYİNDE BEKLENEN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı, "İkinizin de bazı iddiaları oldu. Ben bu konuya müdahil olmadım ama iş karşılıklı büyüyünce ekibimizden o dönemki kayıtların tekrar incelenmesini istedim" dedi.

Kayıtların çok ciddi şekilde incelendiğini aktaran Ilıcalı, o döneme ait bir ses kaydına ulaştıklarını belirtti. Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili sözleri şöyle;



"İddiaların suçlamaya dönüşmesi sonrası biz de bununla ilgili bir belge var mı diye araştırma içine girdik. Biz o dönemle ilgili bir belgeye ulaştık. Sadece şunu söyleyebilirim. Benim şu ana kadar dinlediğim bir ses kaydı var."

Acun Ilıcalı "Bu ses kaydı bence birçok şeyi de aydınlatıyor. Bu ses bandında ben belli bir kanaate vardım. Dinleyenin yorumlayacağı bir konu" dedi.

BİR GÜN DAHA BEKLETECEĞİM

Ilıcalı: "Suçlama boyutuna geldiği için 'Elimizde bir şey var da kullanmamış olabilir miyiz?' diye derin bir araştırma yaptık. Bir gün daha bekleteceğim bunu incelemek için. Bu konuyla ilgili ilk ve son kez yorum yapacağım. Ve konuyu bu şekilde kapatmış olacağız."

6 NİSAN'DA KAYDEDİLDİ

Yeni bölüm fragmanında ise Ilıcalı, yaşananların ipucunu şöyle verdi:
"6 Nisan günü mikrofonlarınız kaydediliyor ve sizin bundan haberiniz yok. Sercan'dan Nisa'ya bir not gidiyor..."
Ilıcalı'nın sözleri sonrası ses kayıtlarının içeriği merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı'nın 2 gündür açıklayacağım diyerek Nisa'nın ses kaydını açıklamamasına Survivor severler büyük tepki gösterdi.


TV 8 izleyicileri sosyal medyadaki paylaşımlarında "22 yaşındaki genç bir kız reyting malzemesi yapılıyor. Bu kız, Çekya'da doğup büyümüş. Adı Sercan ile aşk dedikodusuna karıştırılmaya çalışılıyor. 30 yaşındaki Sercan ise futboldan çok aşklarıyla gündeme gelmişti. Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, Ece Erken gibi bir çok kişiyle adı aşk dedikosuna karışmıştı" dediler.

Futbol maçlarının reytingleri düşüreceğini hesaplayan Survivor'un yöneticilerinin ses kaydını bugün açıklamayı uygun gördüğünü düşünen izleyiciler "Ses kaydı bugün açıklanır inşallah. Eski konuşmayı da yayınlamazlar umarız. Hani Sercan ile ile Nisa'nın abi demesiyle sonuçlanan konuşmayı" dediler.


ETİKET :   Acun Ilıcalı Sercan Nisa ses kaydına Survivor

Tümü