-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a tepki: Zihinsel olarak tedaviye ihtiyacı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Macron'un İslam ile Müslümanlar ile derdi nedir? Macron'un zihinsel olarak tedaviye ihtiyacı var. İkide bir Erdoğan'la uğraşıyor. Bu sana bir şey kazandırmaz" dedi.

2020-10-24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"KARDEŞLERİMİZ İŞGAL ALTINDAKİ TOPRAKLARA DOĞRU YÜRÜYOR"
Bu sabah Aliyev'le görüştük. Şu anda Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Geri almaya başladılar.

"KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK"
Türkiye bir yanda bölgesinde ve dünyadaki değişimin tam ortasında yer aldığı mücadeleyi sürdürüyor, bir yandan da kalkınmayı sürdürüyor. Bölgemizdeki her krizin içinde kendimizi bulmamızın nedeni asırlardır gasp edilen haklarımıza sahip çıkma mücadelemizdir. Kimsenin toprağında gözümüz yok.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE Mİ BIRAKALIM?"
Daha geçen gün Kayseri saldırısının failini saklandığı ininde bulup ülkemize getirdik. Şehitlerimizin kanını yerde mi bırakalım? Suriye'nin Irak sınırında terör devleti kurma gayreti var. Açıkça söylüyorum; Türkiye sınırlarının dibinde böyle bir terör bataklığına asla izin vermeyecek.

DOĞU AKDENİZ'DEKİ SONDAJ FAALİYETLERİ
Karadeniz'de bulduğumuz 405 milyar metreküplük doğalgaz kaynağı Akdeniz'deki sondajlarımızla ilgili ümitlerimizi artırmıştır.

FRANSA CUMHURBAŞKANI MACRON'A TEPKİ
Macron'un İslam ile Müslümanlar ile derdi nedir? Macron'un zihinsel olarak tedaviye ihtiyacı var. İkide bir Erdoğan'la uğraşıyor. Bu sana bir şey kazandırmaz. Ülkesindeki milyonlarca farklı inanç mensubuna böyle davranan bir devlet başkanına ne denilebilir, öncelikle akli noktada kontrol. Azerbaycan'daki felaketlerin, işgallerin arkasında bunlar var.

AZERBAYCAN-ERMENİSTAN ÇATIŞMASI
İki devlet bir millet olduğumuz Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını özgürleştirme mücadelesine her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz

ALMANYA'DAKİ CAMİ BASKINI
Almanya'da bir camiye yüzlerce polisle baskının izahı olamaz. Bunun adı düpedüz İslam düşmanlığıdır. Avrupa'daki her İslam düşmanlığının Türk düşmanlığı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Vatandaşı olan Müslümanların haklarına yönelik bu tür saldırılarla Avrupa faşizmi yeni bir safhaya geçti. Avrupa, Müslümanlara karşı açtığı cepheyle kendi sonunu hazırlıyor. Bir an önce kurtulmazlarsa bu hastalık tüm Avrupa'yı içten çökertecek.

KAYSERİ'YE YAPILAN YATIRIMLAR
Kayseri'de 9 baraj ve 4 gölet inşa ettik. 2 teknopark kurduk. Özetin özetinde bile hizmetlerimiz saymakla bitmiyor.


ETİKET :   Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri doğalgaz Macron zihinsel tedaviye

Tümü