-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Ece Sükan'dan özel açıklamalar

"Benim adıma moda okulu Istituto Marangoni Paris’te iki Türk gencine burs verildiği için çok mutluyum" diyen Ece Sükan, hayatıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu.

2020-11-21

Stil danışmanı ve oyuncu Ece Sükan, Şamdan Plus dergisine röportaj verdi. Sükan'ın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Yetiştirilme tarzım ve karakterimden dolayı hiçbir zaman bir şeyleri kısa yoldan kazanmak gibi formasyonum olmadı. En başında uzun soluklu bir yolculuğa çıktım.

Kendimi yenilemekten, keşfetmekten, çabalamaktan, risk almaktan hiç vazgeçmedim, pes etmedim. Güncel kalmayı başardım. Şimdi olgunluk dönemimdeyim. Birilerine ilham vereceğim projeler yapmak istiyorum.

Her zaman kendini sorguladığını söyleyen Ece Sükan şöyle konuştu:

İçime dönmekten, kendimle yüzleşmekten korkmam. Herkes gibi benim de içimde kontrastlar var tabii. Gölgelerimi de severim.

"YENİDEN EVLENEBİLİRİM"

Bu yüzden kimi zaman çok kaotik, huzursuz ve endişeli olabiliyorum. Aslında yüksek enerjili, heyecanlı, aktif, neşeli ve komik biriyim.

Ümit Benan’dan 2017’de boşanan Ece Sükan evliliğe karşı kesin yargıları olmadığını belirtip “Bütünlük ve uyum sağlandığı zaman yeniden evlenebilirim, neden olmasın” dedi.


ETİKET :   oyuncu Ece Sükan kazanmak risk Güncel heyecanlı

Tümü