-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Eternals filmi ile ilgili detaylar netleşiyor

Marvel sinematik evreninin yeni üyesi Eternals hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. İşte Eternals filmi ile ilgili tüm ayrıntılar.

2020-10-06

Donanım Günlüğü

Marvel sinematik evreninde tüm dengeler değişmek üzere. Bilindiği üzere Endgame filmiyle birlikte 3. faz sona ermişti. 4. fazın ilk duyurulan filmleri arasında Eternals da yer alıyordu. Aslında Marvel’ın yeni duyurduğu filmler arasında en az bilgi sahibi olduğumuz yapım da Eternals.

Chloe Zhao’nun yöneteceği filmin kadrosunda Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma gibi önemli isimler yer alıyor. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa filmin 5 Kasım’da 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

Az önce de belirttiğimiz üzere filmin içeriği şimdilik sır gibi saklanıyor. Fakat ilk detaylar nihayet ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz gün filmdeki kötü karakterin Kro olacağı sızdırıldı.
Bilindiği üzere Marvel her filmi için bazı figürler yayınlıyor. Geçtiğimiz gün de üretim aşamasında olan bir Kro figürü ortaya çıktı. Figürde de Eternals logosu bulunuyor. Bu da filmdeki kötü karakterin Kro olduğunu gösteriyor.

Kro Leviantlar’ın bir üyesi. Genel itibariyle çok tehlikeli olmasa da Eternals’in önemli düşmanları arasında yer alıyor. Dolayısıyla filmde Kro’nun ana düşman olarak karşımıza çıkacak olması pek de şaşırtıcı değil.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Marvel sinematik evreninin 4. fazı Black Widow filmi ile başlayacak.


ETİKET :   Marvel sinematik Endgame Eternals Angelina Jolie filmin Kro Black Widow

Tümü