-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Fatih Terim'den İrfan Can açıklaması!

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim: "İrfan Can Kahveci'yi istiyoruz." dedi.

2021-01-09

Transfer ile ilgili açıklama yapan deneyimli hoca, İrfan Can ve Onyekuru'yu istediklerini açıkladı, ''Bir çok isim çıkıyor çoğuyla alakamız yok. Listemizi verdik, aşağı yukarı herkes biliyor. Galatasaraylılar şunu bilsin; imkanımız var da kullanmıyoruz gibi bir durum yok. Olmayan imkanla yapmaya çalışıyoruz. Evet İrfan’ı istiyoruz. Onyekuru’yu istiyoruz. Birçok isim çıkıyor, bunların çoğuyla alakamız yok. Listemizi verdik, aşağı yukarı herkes biliyor. Galatasaraylılar bilmeli ki, çok fazla imkanımız var da yapmıyoruz gibi bir durumumuz yok. Ben yönetimimizin elinden geleni yapacağına inanıyorum ve istiyorum." diye konuştu.

'Galatasaray'ın zaman zaman değişime ihtiyacı var'

"Her söylediğimiz isim alınıyor ya da biz alamıyoruz. Başkalarına scout'luk yapmaktan yorulduk. Herkes gittiği yerde başarılı olsun ama Galatasaray'ın zaman zaman değişime ihtiyacı var. "Kimseyi almadan kimseyi vermeyi düşünmüyorum teknik olarak. Ben teknik olarak diyorum ama eğer isterse Galatasaray kulüp yönetimi, Galatasaray'ın menfaatleri için ona karar verebilir, o ayrı bir konu. Ben teknik olarak söylüyorum bunu."

'Visca'ya kadar istiyorum!'

"Onyekuru'dan İrfan Can'a kadar, hatta Göksel Başkan ile oturup konuşulursa Visca'ya kadar istiyorum. Ben yeni ve başka bir Galatasaray kurabilmeyi istiyorum."


ETİKET :   Transfer İrfan Can Onyekuru Galatasaraylılar scout teknik Visca

Tümü