-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

İYİ Parti lideri Meral Akşener'e gösterilen faturadaki KDV tutarı şaşırttı

Sinop'ta esnaf ziyaretlerinden birini gerçekleştiren İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yanına bir vatandaş gelerek elindeki elektrik faturasındaki KDV oranını gösterip "Bu neyin nesi? Millet bu kadar soyulur mu?" diyerek sitemde bulundu. Bu olay sonrası Meral Akşener bir hayli şaşırdı.

2021-08-27

Bir süredir Türkiye'yi karış karış gezerek esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in son durağı Sinop oldu. Sinop'un Durağan ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, tek tek esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

KDV TUTARINA İSYAN ETTİ

Bu sırada Akşener'in yanına gelen ve emekli olduğunu söyleyen bir vatandaş, Akşener'e gelen elektrik faturasındaki KDV fiyatını gösterdi. 170 liralık elektrik faturasının KDV'sinin 145 lira olduğunu söyleyen vatandaş, "Bu neyin nesi? Bu kadar soyma olur mu?" diyerek isyan etti.

"VAY BE" DEYİP ŞAŞIRDI

Gördüğü fatura karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Akşener, "Vay be!" diyerek vatandaşa ne kadar emekli maaşı aldığını ve geçinip geçinmediğini sordu. Vatandaş ise, "3.500 lira emekli maaşı alıyorum. Bir ailem var başka kimsem yok yanımda. Çocuklarım asgari ücretle çalışıyor İstanbul'da. Onlara da yardım ediyorum. 100 bin lira bankaya borcum var" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşer'e gösterilen faturadaki KDV tutarı şaşırttı


ETİKET :   Meral Akşener İYİ Parti Sinop Esnaf Politika Güncel

Tümü