-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Merve Boluğur'dan bikini pozları

Muğla'da tatil yapan oyuncu Merve Boluğur, yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Boluğur'un "Rüzgar gülü" notuyla yaptığı paylaşıma takipçilerinden beğeni yağdı.

2020-09-29

Yaklaşık iki ay aşk yaşadığı sanat direktörü Burak Dayı ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayıran oyuncu Merve Boluğur, Muğla'da tatil yapıyor.

33 yaşındaki Boluğur, yeni tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Merve Boluğur'dan bikini pozlar

Merve Boluğur, beyaz iddialı bikinisiyle verdiği bu pozu "Rüzgar gülü" notuyla takipçileriyle paylaştı. Takipçileri oyuncunun gönderisini beğeni yağmuruna tuttu. Merve Boluğur'un paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Merve Boluğur'dan bikini pozlar

2015 yılında dünyaevine girdiği popçu Murat Dalkılıç ile yollarını 2017'de ayıran Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Yeni planlamamda evlilik düşünüyorum. Kumral erkekleri beğeniyorum. Bu yaz çok fazla çocuk gördüm ve kumral bütün çocukları yoldum. Aslında çocuk istiyorum" yanıtını vermişti.

Merve Boluğur'dan bikini pozlar

Sokakta maske kuralına uymadığı için yoğun eleştirilere maruz kalan Boluğur, "Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum" demişti.

Merve Boluğur'dan bikini pozlar

Boluğur, ayrıca şu ifadeleri de kullanmıştı; "Sosyal medyada o an ne hissediyorsam, onu paylaşıyorum. Kendimi lolita olarak görüyorum. Sosyal medya, paylaşımlarımı filtresiz yapıyorum. Gelebilecek olan tepkileri bildiğim için ister istemez bir an düşünüyorum ama hiçbir zaman tepki gelsin diye hiçbir şey yazmıyorum. Çünkü artık kendim gibiyim. Derdim gündem olmak değil. Hayatı gerçekten keyif alarak yaşamak, bu anı keyifle geçirmek şu an bütün derdim. Kendimde fark etmem gereken şeyleri fark ediyorum."


ETİKET :   Merve Boluğur tatil sosyal medya beyaz bikinisiyle evlilik

Tümü