-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Mustafa Ceceli bir tek darbukaya dayanamıyor

Müzisyen Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, arkadaşları Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kuratlı'nın düğününde objektiflere takıldı.

2021-02-25

Geçtiğimiz hafta eşi Selin İmer'e kar üstünde gitarla yaptığı serenat hatırlatılan Mustafa Ceceli, "Evet, serenat yaptım. Selin'in Sevgililer Günü, Anneler Günü ya da doğum günü gibi zamanlara aşırı değer vermediğini bildiğim için o günün bir özelliği yoktur" dedi.

Mustafa Ceceli bir tek darbukaya dayanamıyor

40 yaşındaki müzisyen, "Dedim ki; 'bu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü nasıl anlamlı kılarım?' Selin'e karda bir şarkı çalayım dedim" açıklamasını yaptı.

Mustafa Ceceli bir tek darbukaya dayanamıyor

Selin İmer, eşinin evde birçok müzik aleti çaldığını belirtirken, "Yeter artık dediğiniz oluyor mu?" sorusuna ise "Bir tek darbukaya dayanamıyorum" cevabını verdi.

Pandemi döneminde bolca ürettiklerini ve stüdyoda zaman geçirdiklerini dile getiren Mustafa Ceceli,"Hayatın normale dönmesini umut ediyoruz, en çok da bizim sektörümüz etkileniyor. Bu dönem stüdyo çalışmalarına ağırlık vermemizi sağladı. Seyircilerle kavuşmayı özledik. Sağlık her şeyin başı. Şarkı yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Mustafa Ceceli bir tek darbukaya dayanamıyor

Ünlü şarkıcı, asansör fobisi olduğunun hatırlatılması üzerine düğünün yapılacağı salona yürüyen merdivenle ineceğini söyledi.

Mustafa Ceceli bir tek darbukaya dayanamıyor

"Yürüyen merdivenle salona ineceğim. Darda kalırsam asansöre biniyorum, keyifli huzurla bindiğimi söyleyemem. Zaten asansörde kaldığım için fobim var. Eskiden çok rahattım daha sonra rahatsızlık vermeye başladı. Uçak vs. başka fobilerim yok."


ETİKET :   Selin İmer kar gitarla serenat Mustafa Ceceli müzisyen şarkı darbukaya asansör

Tümü