-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Survivor Aycan: ''Ben orada yarışırken...''

Survivor'a vedasıyla konuşulan Aycan Yanaç sosyal medyada elendikten sonra yaptığı ilk paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

2020-06-12

Survivor'a veda ettikten sonra attığı her adım merak konusu olan Aycan Yanaç'tan yeni bir açıklama geldi. Yarışmada çekilmiş bir karesiyle sosyal medya üzerinden sevenlerini selamlayan Aycan Yanaç, şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorum biraz geç bir paylaşım oldu ama bundan sonra hep beraber olacağız. Benim için çok güzel şeyler yapmışsınız. Hepinize minnettarım. Ben iyiyim, keyfim yerinde. Sizlerle çok daha iyi olacağım.
Hayalimi gerçekleştirmek için çıktığım Survivor’da maalesef mücadelem bitti, hayırlısı buymuş demek ki fakat artık sizlerle beraber olacağım için mutluyum. Adada kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim, umarım hak eden şampiyonluğu alır. Bu eğlenceli ve zorlu tecrübeyi bana yaşama fırsatı veren Acun Ilıcalı ve ekibine gerçekten çok teşekkür ederim.

Ben orada yarışırken desteğini üzerimden çekmeyen herkese çok teşekkürler, bunu her daim hissettim. Siz olmasaydınız benim mücadelemin anlamı kalmazdı çünkü. Umarım içinde bulunduğumuz pandemi süreci biter ve eski hayatımıza geri dönebiliriz çünkü geri dönünce yapacak çok şey var!"


ETİKET :   Survivor veda Aycan açıklama sosyal medya Acun

Tümü