-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

10 liraya dert dinleyen gezgin, kendisini ağlatana 100 lira veriyor

Otostop çekerek Türkiye'yi gezen 23 yaşındaki gezgin Aytaç Şimşek, 4 yılda 51 il gezerek, 10 lira karşılığında yüzlerce kişinin derdini dinledi. Derdiyle kendisini ağlatabilene 100 lira vereceğini vadeden genç gezgin, pateniyle dünyayı gezerek, yurt dışında yaşayan insanlar

2021-05-26

Doğma büyüme İstanbullu olduğunu söyleyen 23 yaşındaki Aytaç Şimşek, yaklaşık 4 yıl önce şehrin karmaşasından sıkıldığı için sırt çantasıyla yola çıktı. 4 yılda 51 ile otostopla gezen Şimşek, gittiği yerlerde 10 lira karşılığında dert dinleyerek geçimini sağlıyor. Dert dinleme seansları ilgiyle karşılanan Şimşek, kendisini derdiyle ağlatabilene de 100 lira vereceğini vadediyor.

Otostopla gezdiği iller arasına İzmir'i de alan Aytaç Şimşek, insanların derdini tanımadığı birine anlatırken rahatladığını, daha rahat kendilerini ifade edebildiklerini ve şu ana kadar bir kişinin kendisini derdiyle ağlatabildiğini söyledi. Maddi durumundan ötürü paten alamadığını söyleyen genç gezgin, kendisine sponsor bularak ya da bir hayırsever tarafından paten alınabilirse, pateniyle dünyayı gezip, dünyanın derdini dinleyerek bir ilki gerçekleştirmeyi hedeflediğini de aktardı.


ETİKET :   liraya dert dinleyen gezgin kendisini ağlatana 100 lira veriyor

Tümü