-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Gizlilik İlkeleri

 

Salthaber.com’un  tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan her türlü içeriğin tüm hakları SALTHABER’e  aittir. Salthaber.com  sitemizde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler ve düzenlemelerimiz yasalar ile korunmaktadır. Bunlar SALTHABER  'in yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Sitemiz içerisindeki yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. SALTHABER  'de hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir. Yasal bildirimler için SALTHABER  adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir.

İlgili yasaya göre( 5651), site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, iletisim@salthaber.com  mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz tarafımızdan incelenecek, ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.