-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

6. Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansı başlıyor

Bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansı, 9 Aralık 2022 tarihinde başlıyor. Konferansın teması ‘21. Yüzyılda Güvenlik Tehditleri ve Aktörleri' olarak belirlendi.

2022-11-01

21. Yüzyılda Güvenlik Tehditleri ve Aktörleri temasıyla düzenlenen 6. Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansı, Beykent Üniversitesi Taksim yerleşkesinde 9 Aralık 2022 tarihinde başlıyor. “Birey, toplum ve devlet nezdinde yerelden küresele güvenlik ihtiyaçları her geçen gün çeşitlenmektedir” diye başlayan konferansın çağrı metni şu şekilde devam ediyor: “Güvenlik ihtiyacıyla beraber aktörlerin ve politikaların dönüşümü ortaya çıkmaktadır. Dönüşümün çerçevesi, fırsatları ve tehditleri içerecek şekilde genişlemektedir. 9 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansı'yla güvenliğin farklı boyutlarına ve ihtiyaçlarına odaklanılacaktır.”

Konferansın alt başlıkları ise şu şekilde:
“Klasik ve Hibrit Güvenlik İlişkileri: Toprak bütünlüğü ve egemenlik kriterleri, terörizm, kitle imha silahları, nükleer silahlar”

“Ekonomik Güvenlik: Enerji güvenliği, gıda güvenliği, su ve çevresel güvenlik Toplumsal”

“Güvenlik: Göç ve güvenlik, kentsel sorunlar, bireysel silahlanma, kültür güvenliği”

 

Kaynak: IHA


ETİKET :   Uluslararası Terörizm Güvenlik Konferansı başlıyor

Tümü