-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

ABD’de aşılanmış kişilere kapalı alanlarda maske kullanması tavsiyesi

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), ülkede artışa geçen COVID-19 vakalarına karşı "aşılama yapmış kişilere iç mekanlarda maske kullanma ve sosyal mesafeye dikkat etme" tavsiyesini geri getirdi.

2021-07-28

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) geçtiğimiz mayıs ayında, Covid-19'a karşı tamamen aşılanan kişilerin, özel durumlar haricinde iç ve dış mekanlarda maske ve sosyal mesafe kuralını uygulamasına gerek olmadığını açıklamıştı. ABD'de Covid-19'un Delta mutasyonu nedeni ile artan vakaların ardından CDC, aşılanmış kişilere yönelik maske kullanım kılavuzunu güncelledi. CDC, tamamen aşılanmış ABD'lilere Delta mutasyonunun yüksek olduğu ve hızla yayıldığı bölgelerde halka açık kapalı alanlarda yeniden maske takmasını tavsiye etti.
CDC, “Önemli ve yüksek bulaşma olan bölgelerde, CDC Delta'nın yayılmasını önlemek ve diğerlerini korumaya yardımcı olmak için tamamen aşılanmış kişilerin halka açık kapalı ortamlarda maske takmasını tavsiye ediyor" ifadelerini kullandı. CDC, ABD eyaletlerinin yüzde 63'ünün Delta mutasyonun yüksek bulaşma oranlarına sahip olduğunu belirtti.

İLGİLİ HABER

ABDde tamamen aşılanmış kişilere maske kullanımının yeniden tavsiye edilmesi bekleniyorABD’de tamamen aşılanmış kişilere maske kullanımının yeniden tavsiye edilmesi bekleniyor

Kaynak: IHA


ETİKET :   ABD aşılanmış kişilere kapalı alanlarda yeniden maske kullanması tavsiyesi

Tümü