-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

ABD'de Covid-19 aşı seferberliği başladı

ABD Başkanı Joe Biden, yönetiminin 4 Temmuz'a kadar ABD'lilerin en az yüzde 70'inin korona virüse (Covid-19) karşı aşılanması hedefine ulaşmak için haziran ayı boyunca ülke genelinde aşı merkezlerinin cuma günleri 24 saat açık olacağını duyurdu.

2021-06-02

Korona virüs (Covid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında aşılama kampanyalarının hız kesmeden devam ettiği ABD'den, haziran ayı boyunca Covid-19 aşı seferberliği kararı geldi. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada, yönetiminin 4 Temmuz'a kadar ABD'lilerin en az yüzde 70'inin Covid-19'a karşı aşılanması hedefine ulaşmak için haziran ayı boyunca ülke genelinde aşı merkezlerinin cuma günleri 24 saat açık olacağını kaydetti.

Biden, önümüzdeki haftadan itibaren, cuma günü kapılarını 24 saat açık tutan eczaneler de dahil olmak üzere aşı merkezlerinin, haziran ayı boyunca uzatılmış çalışma saatlerine başlayacağını belirtti. Biden, "İşte veya okulda çok meşgulseniz, herhangi bir cuma günü, günün her saatinde aşı olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA


ETİKET :   ABDde Covid-19 aşı seferberliği başladı

Tümü