-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Başkan Güler, ulaşım sorunlarınıçözüyor

Göreve geldiği günden bugüne 110 bin m2 kilitli parke taşı çalışması gerçekleştiren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

2023-08-16

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, yaklaşan incir sezonu içerisinde üreticilerin arazilerine daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri için tarım arazisi yollarına parke taşı serme çalışmaları başlattı.



Göreve geldiği günden bugüne 110 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştiren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Başçayır Mahallesi Yaka Sokak’ta bulunan Ekşisu mevkiindeki sorunlu yolda vatandaşların tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırmak için kilitli parke taşı çalışmalarını başlatan Başkan Güler, yolun incir sezonu öncesinde tamamlanacağını müjdeledi. Bölgeyi ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve tarım arazilerine giden 1 km uzunluğundaki yolda çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurgulayan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; "Başçayır mahallemizi ziyaret ederek, Yaka sokak, Ekşisu mevkiinde devam eden yol düzenleme ve kilitli parke taşı serme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Bu yolu incir sezonu başlamadan tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için aralıksız çalışıyoruz. Gönüllerin Köşk’ünü inşa etmek için çalışıyor, ilçemize değer katıyoruz" dedi.



Başkan Güler, ulaşım sorunlarınıçözüyor

Kaynak: IHA


ETİKET :   Başkan Güler ulaşım sorunlarınıçözüyor

Tümü