-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Beşiktaş şampiyonluk yarışında bir yara daha aldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Üst üste ikinci kez berabere kalan Beşiktaş şampiyonluk yarışında yara aldı ve haftayı 72 puanla kapattı. Siyah-beyazlılarda dört maç sonra sahalara dönen Aboubakar sakatlandı ve oyuna devam edemedi

2021-04-20

Hafta sonunda Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Mücadele başladığı gibi golsüz sona erince Beşiktaş şampiyonluk yarışında bir yara daha aldı. 34. maçını oynayan siyah-beyazlılar haftayı 72 puanla kapattı. Sivasspor ise puanını 51'e yükseltti.

MAÇIN DAKİKALARI

10. dakikada sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Robin Yalçın'ın ortasında Fajr'den seken top arka direkte Erdoğan Yeşilyurt'un önünde kaldı. Bu futbolcunun yakın mesafeden kaleye gönderdiği şutta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

26. dakikada savunmada Vida'nın topu ıska geçmesi üzerine araya giren Yatabare, kaleciyle karşı karşıya kalabileceği pozisyonda ağır kalması sonucu N'Sakala arkadan yetişip topu kontrol etmeyi başardı.

45. dakikada sağ kanattan Robin Yalçın'ın ortasında arka direğe koşu yapan Gradel'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

52. dakikada Ghezzal'ın pasıyla ceza sahasına sokulan Rosier'in şutunda top üstten auta gitti.

57. dakikada hızlı gelişen Sivasspor atağında sağ kanatta topla buluşan Erdoğan, N'Sakala'dan sıyrıldı. Ceza sahasına sokulup dar açıdan uzak köşeye doğru sert bir vuruş yaptı. Top kaleye paralel gitti.

81. dakikada Ljajic'in sol kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Vida topa yükseldi ama dokunamadı. Top kaleci Ali Şaşal'da kaldı.

86. dakikada N'Koudou'nun pasıyla Larin ceza sahasına doğru sokuldu. Son anda yatarak topa vurmayı başardı. Yerden cılız gelen topu Ali Şaşal kontrol etti.

90+1. dakikada Erdoğan sol kanattan ceza sahasına doğru sokuldu. Yerden kale sahasına doğru pasını verdi. Ersin'i aşan topu Vida uzaklaştırdı.

90+3. dakikada N'Koudou çalımlarla ceza sahasına sokulup sıfıra indi. Arka direğe sert bir orta yaptı. Kimse bu topa hamle yapmadı.


ETİKET :   Ankaragücü Beşiktaş Sivasspor golsüz Fajr top Ghezzal Rosier

Tümü