-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan tepki çeken açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Top çıkmış olabilir, çıkmamış da olabilir. Ben de çıktı diye gördüm ama çok önemli değil. Bu sadece bir taç. 90 dakikayı taca bağlayamazsın." dedi.

2020-12-28

Süper Lig'te Sivasspor ile karşılaşan Beşiktaş, 3 puanı 3 golle aldı. Beşiktaş'ın ilk golünde topun çizgiden çıkması ile ilgili konuşan Sergen Yalçın "Çıkmış da olabilir. Ben de çıktı diye gördüm ama çok önemli değil." dedi.

Sergen Yalçın'ın konuyla ilgili sözleri şöyle:

"Top çıkmış olabilir, çıkmamış da olabilir. Ben de çıktı diye gördüm ama çok önemli değil. Bu sadece bir taç. 90 dakikayı taca bağlayamazsın."

Sergen Yalçın'ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken, geçtiğimiz haftalarda yaptığı "VAR" açıklamaları da yeniden tartışma konusu oldu. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü'nü 1 golle geçen Beşiktaş maçından sonra Sergen Yalçın "VAR neden VAR" diyerek isyan etmişti. 

"Larin'in attığı golde, daha kafayı vurmadan düdük çaldı. Pozisyon faul mü, değil mi bilmiyorum. Görmem lazım. Bana hakem erken düdük çaldı gibi geldi. Düdük çalınca VAR'a da gidemiyor. Golü ver, ondan sonra faulse VAR versin faul.

"VAR NİYE VAR, BUNUN İÇİN VAR"

Larin'in pozisyonu çok faul değil hocam ya. Ankaragücülü oyuncu kısa boylu. Alakası yok. VAR'a gitse gol olurdu. Halis Hoca niye düdük çalıyor, anlamadım. VAR niye var, bunun için var.

VAR'dan faul derlerse gider bakar, iptal edersin. Çok kolay düdük. VAR'dan seyret, yine ver. Niye düdük çalıyorsun, VAR var. Gel seyret derlerse gider seyredersin. Anlam veremedim.

Benim tepkim VAR ile ilgili. VAR bunun için var. Bekle orayı. VAR'dan sezon başından beri lehimize pozisyon yok. Sitemimi belirtiyorum, TFF bana sportmenliğe aykırı hareketten ceza veriyor. Var mı sportmenliğe aykırı bir söz? Türk futbolunun içinde olduğu durumu anlattım, sonra neler oldu. Yeter mi?"


ETİKET :   Sivasspor Beşiktaş Sergen Yalçın Top VAR Larin

Tümü