-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Denizli’de OffRoad heyecanı başladı

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışları 22 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. 2 gün sürecek olan yarışlar için Denizli’de kortej düzenlenirken Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarışların heyecanını tatmak isteyen bütün vatandaşları davet etti.

2023-07-22

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2.Ayak DENDOFF yarışı, mukavemet etabı ile başladı.

 

Denizli’de Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2.Ayak DENDOFF yarışları, Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde başladı. Startını Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları’nın verdiği mukavemet etabında pistte kıyasıya yarışlar olurken izleyiciler ise heyecan dolu anlar yaşadı. Yarışmacılar en iyi dereceyi yapmak için tüm önlemlerin titizlikle alındığı pistte büyük mücadele sergiledi. Öte yandan Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı, 23 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de startı verilecek olan Kazım Arslan Seyirci Etabı ile sona erecek. Seyir zevki yüksek olan Merkezefendi OffRoad Pisti’nde araçlar, çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edecek. Dereceye giren sporculara ödülleri ise yarış sonunda protokol üyelerince taktim edilecek.

 

Denizli’de OffRoad heyecanı başladı

Kaynak: IHA


ETİKET :   Denizli OffRoad heyecanı başladı

Tümü