-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Doğal güzelliği ile mest eden şelale keşfedilmeyi bekliyor

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesi merkezine 8 kilometre uzaklıkta bulunan ve güzelliği ile görenleri mest eden şelale, ziyaretçilerini bekliyor. İhsangazi ilçe merkezine 8 kilometre mesafede bulunan Akkirpi köyündeki şelale, ziyaretçilerini güzelliği ile mest ediyor.

2023-07-16

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesi merkezine 8 kilometre uzaklıkta bulunan ve güzelliği ile görenleri mest eden şelale, ziyaretçilerini bekliyor.

 

İhsangazi ilçe merkezine 8 kilometre mesafede bulunan Akkirpi köyündeki şelale, ziyaretçilerini güzelliği ile mest ediyor. Yaklaşık 45 dakikalık bir yürüyüşle ulaşılabilen şelale ve çevresindeki orman keşfedilmeyi bekliyor. 2021 yılında eski İhsangazi Kaymakamı Ahmet Sami Meram tarafından gün yüzüne çıkartılan şelaleyi ziyaret eden vatandaşlar, herkesin gelerek görmesi gerektiğini ifade ettiler.



“10 yıldır İhsangazi ilçesinde olmama rağmen ilk kez buraya geliyorum”

 

Şelaleyi ziyaret eden Ömer Altundağ isimli vatandaş, “Yaklaşık 10 senedir İhsangazi ilçesinde yaşıyorum. Fırsat buldukça bu tarz yerleri görmeye geliyorum. Üzüldüğüm bir konu var. 10 yıldır İhsangazi ilçesinde olmama rağmen ilk kez buraya geliyorum. Yasin arkadaşımız bizi buraya davet etti, onun sayesinde ben de gördüm. Geldik gezdik. Yaklaşık 45 dakikalık bir yürüyüş gerçekleştirdik. Buna değdi. İhsangazi’de bu kadar güzel, bu kadar doğal bir yer görmemiştim. İnşallah yakın zamanda sevdiklerimle de buraya gelmeyi planlıyorum” dedi.

 

Kartpostallık güzelliği ile dikkat çeken şelale dron ile havadan görüntülendi.

Kaynak: IHA


ETİKET :   Doğal güzelliği mest eden şelale keşfedilmeyi bekliyor

Tümü