-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Erken müdahale faciayı önledi

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde otluk alanda çıkan ve ormana sıçrayan yangına köylülerin erken müdahalesiyle facia önlendi. Yangında 2 dönümlük alan zarar gördü. Mudurnu ve Nallıhan'dan orman ekipleri ile Mudurnu Belediyesi itfaiye ekipleri, köylülerin de desteğiyle alevleri kontrol altına aldı.

2023-08-15

Bolu’nun Gerede ilçesinde buğday tarlasında biçim yapıldığı esnada biçerdöverde yangın çıktı. Erken müdahale edilen yangın sonrasında biçerdöverde küçük çaplı hasar meydana geldi.

 

Yangın, Yelkenler köyü Çobanlar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çobanlar Mahallesi yakınlarında bulunan buğday tarlasında hasat yapan Şükrü Y.’ye ait biçerdöverin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Kısa sürede sıcak havanın da etkisiyle dumanlar bir anda alevlere dönüştü. Biçerdöverin yandığını fark eden operatör, hemen iş makinesini durdurdu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine Dörtdivan Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde alevlere müdahale eden ekipler, facianın önüne geçti.

 

Çıkan yangın neticesinde biçerdöverde küçük çaplı hasar meydana geldi.



Erken müdahale faciayı önledi

Kaynak: IHA


ETİKET :   Erken müdahale faciayı önledi

Tümü