-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Eyüpsultan’da ara sokakta sıkışan tır 18 saattir kurtarılamıyor

Olay yerine gelen ekipler tırı sıkıştığı yerden bir türlü çıkartamadı. Yaklaşık 18 saattir kurtarılamayan tır apartman sakinlerini de tedirgin etti.

2023-10-01

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında İslambey Mahallesi Fındıklı Sokak’ta yaşandı. İnşaat malzemesi yüklü tır, yokuş yukarı çıkarken birden kaymaya başladı. Tır, bir apartmana çarparak sıkıştı. Binada ufak çaplı hasara neden olan çarpma, tedirginliğe neden oldu. Olay yerine gelen ekipler duruma hemen müdahale etti, ancak çarpışmanın etkisiyle sokak arasında sıkışan tır bir türlü çıkartılamadı. Kazanın üzerinden 18 saat geçmesine rağmen bulunduğu yeden çıkartılamayan tır, apartman sakinlerini de tedirgin etti.

Tırın çarptığı bina sakinlerinden Emre kaya, "Dün geceden beri mağdur durumdayız. Tır dün gece buradan yukarıya çıkmaya çalışırken geri manevra yapıyor ve binamıza çarpıyor. Klimaları parçalamış durumda. Hatta şu an bile yavaş yavaş aşağıya doğru kayıyor, binamızın kolonlarına zarar veriyor. Çocuklarımızı akşam evde uyutamadık, akrabalarımızda kaldılar. Çaresiz durumdayız. Yetkili birimleri aradık, onlar da geldiler ama çaresiz kaldılar. Daha sonra vinç ekipleri geldi ama onlar da tırı bulunduğu yerden çekemeyeceklerini ifade ettiler. Şoför sabah tırı anahtarı takılı halde bırakıp gitmiş. Çaresiz bir şekilde burada ölümle burun burunayız. Tırın sahibi olan şirketi aradık, hiçbiri ilgilenmedi. Sözde bugün geleceklerdi, ortada kimse yok" şeklinde konuştu.

Yunus Emre Ayaz

Kaynak: IHA


ETİKET :   Eyüpsultanda ara sokakta sıkışan tır saattir kurtarılamıyor

Tümü