-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Falcao'nun yanına süper golcü! Bedava gelecek

Corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni gelişmeler yaşanıyor.

2020-06-04

Gelecek sezon Falcao'nun yanına iddialı bir ismi kadrosuna katmak isteyen Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim, Diagne'yi kadroda düşünmediğini yönetime iletmişti.

Gelecek sezonun takımını kurmak için yoğun mesai harcayan tecrübeli teknik adam, kiralık kontratı sona erecek olan Andone'ye planlarında yer vermemişti.

Rumen golcünün ayrılığı İtalyan basınında ise şu şekilde duyurulmuştu: "Galatasaray, Andone'yi Brighton'a geri gönderecek. Florin Andone, Galatasaray'daki 1 yıllık serüvenin ardından Brighton'a dönüyor."


"Golcü futbolcu, sağ dizinde ağır bir sakatlık yaşadı. Bu sebeple Andone, sarı kırmızılılarda kendini ispatlayamadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Türk kulübü onunla yola devam etmemeye karar verdi. Andone İngiltere'ye dönüyor."

Sezonun sona ermesiyle beraber Florin Andone'nin Birghton'a dönecek olmasından dolayı bir golcü transferi yapmak isteyen Cimbom'un aradığı ismi İngiltere'de bulduğu iddia edildi.

12 Haziran'da yeniden başlayacak Süper Lig öncesinde Galatasaray, transfer için gaza bastı...

Sezonun sona ermesiyle beraber Florin Andone'nin Birghton'a dönecek olmasından dolayı bir golcü transferi yapmak isteyen Cimbom'un aradığı ismi İngiltere'de bulduğu iddia edildi.

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre sarı kırmızılılar bu transferi bedelsiz olarak sonlandırmayı planlıyor.

Dailymail'in konu ile ilgili aktardığı haber şu şekilde.
"Galatasaray, Charlton Athletic'de forma giyen Lyle Taylor ile ilgilenen kulüpler arasında.

Haziran sonunda sözleşmesi sona erecek 30 yaşındaki futbolcunun, mevcut kulübü Charlton'da kariyerine devam etmek istemediği kaydedildi.

Buna göre menajer Lee Boywer'ın, oyuncunun talebini anlayışla karşıladığı ve gitmesine onay verdiği aktarıldı.
Taylor, Charlton formasıyla 11 gol kaydetti ve bu konuda takımının en iyisi konumunda. Ancak, geçtiğimiz Salı gününden bu yana antrenmanlara çıkmıyor. Yaşadığı hafif sakatlık sebebiyle kendisini riske atmak istemiyor çünkü bu transferine engel olabilir.
"HAYATINI DEĞİŞTİREN PARAYI KAZANABİLİR" Taylor'un oynamak istememesinin sebebi ise, olası transferinde kazanacağı parayı riske atmak istememesi. Oyuncunun hayatını değiştirebilecek kadar para kazanma şansı var ve bu bir daha gerçekleşmeyebilir.
GALATASARAY'A BEDELSİZ... Öte yandan Türk temsilcisi Galatasaray, sezonun sona ermesiyle beraber sözleşmesi sona erecek Taylor'u kadrosuna dahil etmek istiyor."
LYLE TAYLOR KİMDİR? 29 Mart 1990 tarihinde Londra'da dünyaya gelen Taylor, forvet ve kanatlarda forma giyebiliyor.
Sağ ayağını etkin bir şekilde kullabilen tecrübeli futbolcu, geçmişte yaptığı transferlerle dikkar çekiyor.
Taylor, daha önce; Milwall, Eastbourne Borough, Concord Rangers, AFC Bournemouth, Lewes FC, Hereford United, Woking FC, Falkirk FC, Sheffield United, Partick Thistle FC, Scunthorpe United, AFC Wimbledon ve Charlton Athletic formalarını terletti.
Lyle Taylor, bu sezon toplamda 22 maça çıkarken 11 gol kaydetti ve 1 asiste imza attı.


ETİKET :   Falcao Fatih Andone Galatasaray transfer Taylor

Tümü