-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda 6 ayrılık

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan sarı-lacivertli ekipte Manolya Kurtulmuş, Gizem Başaran Turan, Mina Djordjevic, Ivana Raca, Alina Iagupova ve Courtney Vandersloot ile yolların ayrıldığı belirtildi.

2023-07-24

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Manolya Kurtulmuş, Gizem Başaran Turan, Mina Djordjevic, Ivana Raca, Alina Iagupova ve Courtney Vandersloot ile yollar ayrıldı.

 

Geçtiğimiz sezonu Avrupa ve lig şampiyonluğu ile tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımının sezon yapılanması başladı. Sarı-lacivertliler, takımdan ayrılan oyuncularla ilgili açıklama yaparak, "Manolya Kurtulmuş, Gizem Başaran Turan, Mina Djordjevic, Ivana Raca, Alina Iagupova ve Courtney Vandersloot ile yollarımız ayrılmıştır. Tarihimizin en büyük başarısı olan Avrupa şampiyonluğu’nun birer parçası olarak her zaman hatırlanacak oyuncularımıza emekleri için teşekkür ediyor, kariyerlerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz" denildi.

Kaynak: IHA


ETİKET :   Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımında ayrılık

Tümü