-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Fredrik Midtsjö: Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemiyorum

Galatasaraylı futbolcu Fredrik Midtsjö, Molde ile oynanacak rövanş maçı öncesi; "Eski bir Rosenborg oyuncusu olarak Molde'yi Şampiyonlar Ligi'nde görmek istemiyorum. Gol atmak ve takımımın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesine yardımcı olmak da harika bir şey." dedi.

2023-08-28

“UMARIM TAKIMIMA DAHA FAZLA DESTEK OLABİLİRİM”

Molde maçı için hazır olduğunu söyleyen Midtsjö, "Bazen oynarsınız, bazen oynamazsınız. Hazır olmaya çalışıyorum. Son sezon şahsi olarak en iyi sezonum değildi. Hocama hazır olduğumu göstermeye çalışıyorum. Birçok iyi oyuncumuz var. Hocamız için de zor bir şey, seçim yapmak. Ben hazırım, umarım takımıma daha fazla destek olabilirim, goller atabilirim, yardımcı olabilirim” diye konuştu.

Fredrik Midtsjö: Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemiyorum

“MOLDE İLE ARAMIZDA BİR ÇEKİŞME VAR”

Ülkesinin takımı Rosenborg'u desteklediğini Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemediğini dile getiren Norveçli oyuncu, “Benim için ekstra bir özelliği var. Ben Rosenborg oyuncusu olarak büyüdüm. Molde ile aramızda bir çekişme var tabii ki. Benim de şahsi olarak da Molde’ye karşı gol atmak mükemmel bir şey. Eski Rosenborg oyuncusu olarak Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemiyorum. Olay bu yani. Gol atabilmek, ve Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne girmesine yardımcı olabilmek de harika bir his” ifadelerini kullandı.


Fredrik Midtsjö: Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemiyorum

Kaynak: DHA


ETİKET :   Fredrik Midtsjö Moldeyi Şampiyonlar Liginde görmek istemiyorum

Tümü