-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden bağımlılıkla mücadeleye destek

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, çağımızın en büyük sorununun "bağımlılık" olduğunu belirterek, mücadelede tesis, altyapı ve sportif ekipman konusunda gereken her türlü desteği sağlayacaklarının sözünü verdi.

2023-08-14

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, çağımızın en büyük sorununun ’bağımlılık’ olduğunu belirterek, mücadelede tesis, altyapı ve sportif ekipman konusunda gereken her türlü desteği sağlayacaklarının sözünü verdi.



Denizli’de Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a ziyarette bulunarak hem çalışmaları anlattı, hem de bağımlılıkla mücadele bünyesinde destek istedi. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 107 noktada hizmet verdiklerini dile getiren YEDAM yetkilileri, düzenlenecek olan sportif faaliyetlerle bireylerin bağımlılıklarından kurtarılmaları amacıyla çalışmalar yürüttüklerini de kaydetti.

 

YEDAM’ın Denizli’deki faaliyetleri hakkında bilgi alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; tesis, altyapı ve sportif ekipman konusunda gereken her türlü desteği sağlayacaklarının sözünü verdi. Bağımlılıkla mücadelenin çağın en büyük sorunu olduğunu kaydeden İlman gençlerin, vatanını seven, yaşadığı toplumun değerlerine bağlı, çalışkan ve üretken, her türlü bağımlılıktan uzak, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesinin kurum olarak en büyük görevleri ve arzuları olduğunu belirtti. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) işbirliğiyle Masa Tenisi, Dart, Hentbol, Floorcurling gibi birçok spor branşında çalışmaların yapılacağı kaydedildi.



Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden bağımlılıkla mücadeleye destek

Kaynak: IHA


ETİKET :   Gençlik Spor Müdürlüğünden bağımlılıkla mücadeleye destek

Tümü