-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

İzmir’de basketbolseverler smaç gösterisinde buluştu

Karşıyaka Bostanlı basketbol sahası, 5 binin üzerinde seyircinin katılımıyla Brotherhood Squad’ın (BHS) smaç gösterisine ev sahipliği yaptı.

2023-08-08

İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi'nin destekleriyle, Sneaks Up ana sponsorluğunda smaç gösterisi düzenlendi. YouTube yayıncısı Alper Biçen ve BHS ekibi öncülüğünde hayata geçirilen etkinlik, Amerikalı sporcu Slim ile 2 kez FIBA Dunk Contest Şampiyonu olan Ukraynalı sporcu Dmytro Kryvenko’nun katılımıyla gerçekleştirildi. 

İzmir’de basketbolseverler smaç gösterisinde buluştu

ŞAMPİYON MED BRODİE OLDU 

Sekiz yarışmacının mücadele ettiği smaç yarışmasının finalinde, BHS ekibinden Med Brodie ve Ukraynalı sporcu Dmytro Kryvenko kozlarını paylaştı. Smaçlarıyla jüri ve seyircilerden tam not alarak şampiyonluk kupasını kaldıran isim ise Med Brodie oldu. Etkinliği 5 binden fazla basketbolsever takip etti. 

İzmir’de basketbolseverler smaç gösterisinde buluştu

RAP MÜZİK ŞARKICILARI SAHNE ALDI 

Smaç gösterisinin öncesinde rap müzik şarkıcıları Anıl Piyancı, Khontkar, Kozmos ve Kamufle sahne aldı. Ayrıca sanatçılar ve sporcular arasında karma bir maç da gerçekleşti. 

Etkinlik kapsamında Sneaks Up tarafından İzmirli grafiti grubu Color Addicts (Pans, Shero, Plex) ile ortaklaşa çalışarak basketbol sahasının zeminine etkinlik anısına özel bir boyama yapıldı. 

 

Kaynak: DHA


ETİKET :   İzmir basketbolseverler smaç gösterisinde buluştu

Tümü