-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Jennifer Lopez 51 yaşında!

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 51 yaşına girdi. Serveti 400 milyon doları bulan Lopez, yılda 43 milyon dolar kazanıyor.

2020-07-24

Time Dergisi'nin 'dünyada en etkili 100 insan' arasında gösterdiği, 2012'de Forbes'in 'Yeryüzünün en güçlü sanatçısı' ilan ettiği Jennifer Lopez bugün 51 yaşına girdi.

Jennifer Lopez 51 yaşında!

51 yaşına giren başarılı oyuncu yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.Fiziği ve enerjisiyle gençlere taş çıkaran Lopez, Instagram paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Neredeyse her gün spor yapan ve sık sık spor salonundan çıkarken görüntülenen başarılı yıldız son zamanlarda ise bisiklet üstüne tur atarken kameralara yansıyor.

Jennifer Lopez 51 yaşında!
Jennifer Lopez, sosyal medyada, salgın günlerini evde çocuklarıyla birlikte karantinada geçirdiğini gösteren paylaşımlar yapıyordu.Lopez, sık sık hayranlarına "Evde kalın" çağrısında bulunuyordu. Lopez bu süreçte de spordan ve sağlıklı beslenmekten asla vazgeçmedi.

Jennifer Lopez 51 yaşında!
Serveti 400 milyon doları bulan Lopez, yılda 43 milyon dolar kazanıyor. Jennifer Lopez "Sektörün gördüğü en çalışkan ve azimli kadın" olarak gösteriliyor.


ETİKET :   Jennifer Lopez oyuncu Instagram spor son sosyal medyada

Tümü