-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Lüks motosikletli kuryeler

Motosiklete olan tutkularını meslekleriyle harmanlayan Eskişehirli kuryelerin kullandığı binlerce liralık lüks motosikletler vatandaşın ilgisini çekiyor.

2021-05-31

Pandemi dönemiyle birlikte yükselişe geçen kuryelik mesleği kendisini geliştirmeye devam ediyor. Eskişehir Jet Kurye Motosikletli Kuryeler Derneği'ne bağlı kuryeler, dağıtım sırasında kullandıkları lüks motosikletlerle dikkat çekiyor. Fiyatları 30 bin ile 65 bin TL arasında değişen lüks motosikletler, şehir içindeki bozuk yollarla uyum sağlayabilmeleri, fren ve süspansiyonlarının daha iyi olması, motorun daha az arıza yapması gibi özelliklerinin yanı sıra kuryeler için daha konforlu ve güvenli bir ortam sağladığı için tercih ediliyor.

Eskişehir Jet Kurye Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Onur Kocaoğlu, kuryelerin bu işi yaparken canlarını ortaya koyduğunu ve nispeten daha pahalı motosikletler tercih ederek mesleğin risklerini azaltmayı amaçladıklarını söyledi. Konuyla ilgili olarak Kocaoğlu, “Bizim kaliteli bir hizmet vermemiz gerekiyor, kaliteli hizmet de kaliteli motorlar ve ekipmanlarla oluyor. Biz canımızı koyuyoruz ortaya. Bizim sermayemiz canımız. Canımızı koruyabilmek için de daha iyi motorlarla, daha iyi ekipmanlarla çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA


ETİKET :   Lüks motosikletli kuryeler

Tümü