-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Salihli Yılmaz Köprüsü’nde sona gelindi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle Yılmaz Mahallesi'ndeki Gediz Çayı üzerine yapılan 83 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki köprünün betonu atıldı, dolgusu yapılıyor.

2023-07-29

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle Yılmaz Mahallesi’ndeki Gediz Çayı üzerine yapılan 83 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki köprünün betonu atıldı, dolgusu yapılıyor.

 

Salihli Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle Yılmaz Mahallesi’ndeki Gediz Çayı üzerine yapılan 83 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki köprü çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zeki Kayda, Yılmaz Mahallesinde Gediz Nehri üzerinde yapımı devam eden yeni köprünün tabliye betonlarının atılarak yol dolgu çalışmalarının başladığını, köprünün açılışına sayılı günler kaldığını söyledi. 4 ayak üzerine inşa edilen köprünün her bir ayağına 8 adet olmak üzere toplam 32 adet fore kazık temeli atıldığını vurgulayan Başkan Kayda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni köprünün her iki girişine dolgu çalışmaları yapıldığını ifade etti. Başkan Kayda, “Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz işbirliğinde Yılmaz Mahallemize kazandırdığımız yeni köprümüz, artık açılışa gün sayıyor. Yeni köprümüzün tabliye betonları atıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, köprünün dolgu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korkuluk demirlerinin montajı, yaya geçişi ve yol bağlantılarını yaparak köprümüzü ulaşıma açıyoruz. Salihli’mize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Salihli Yılmaz Köprüsü’nde sona gelindi

Kaynak: IHA


ETİKET :   Salihli Yılmaz Köprüsünde sona gelindi

Tümü