-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Yol kenarındaki ayçiçeği tarlası fotoğrafseverlerin uğrak noktası oldu

Tokat- Turhal karayolu üzerinde Kat kasabası mevkiinde bulunan ayçiçeği tarlası yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor. Ayçiçeklerinin çiçek açmasıyla birlikte Sarı ve yeşil tonların doğal güzelliğine bürünen tarla, seyahat eden vatandaşların mola noktası oldu.

2023-07-15

Tokat’ta yol kenarında bulunan ayçiçeği tarlası fotoğrafseverlerin uğrak noktası oldu.

 

Tokat-Turhal Karayolu üzerinde Kat kasabası mevkiinde bulunan ayçiçeği tarlası yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor. Ayçiçeklerinin çiçek açmasıyla birlikte sarı ve yeşil tonların doğal güzelliğine bürünen tarla, seyahat eden vatandaşların mola noktası oldu. Fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası olan tarla, sosyal medya da büyük beğeni topluyor.

 

Seyahat ederken ayçiçeği tarlasını fark ettiklerini belirten Elif Dülger, "Tarla çok güzel, yolda ilerlerken fark ettik. Aracı durdurup fotoğraf çekmek istedik. Gerçekten çok güzel fotoğraflarda çektik. Burası çok güzel, herkesin gelmesini de tavsiye ederim. Ayçiçeklerinin boyları çok uzun tarla içerisinde kayboluyordum ama çok güzel bir görüntüsü var" şeklinde konuştu.



"Çektiğimiz fotoğrafları da çok beğendik"

 

Ayçiçeklerin fotoğraflarda çok güzel olduğunu belirten Elif Evrendirek, "Arkadaşım ve ben yolculuk yaparken burayı gördük, burada durmak istedik. Ayçiçekleri renkleriyle gözlerimizi aldı, çok güzel görünüyorlar. Boyları da gayet uzun, biz de burada durup fotoğraf çekilmek istedik. Ayçiçekleri çok canlı ve güzel duruyorlar, çektiğimiz fotoğrafları da çok beğendik" dedi.

 

Yol kenarındaki ayçiçeği tarlası fotoğrafseverlerin uğrak noktası oldu

Kaynak: IHA


ETİKET :   Yol kenarın ayçiçeği tarlası fotoğrafseverlerin uğrak noktası

Tümü