-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Aliağa'da Zara ve Uğur Aslan sahne aldı

'Aliağa Sanat Günleri'nde yaz konserleri kapsamında Türk halk müziği sanatçısı Zara ile oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan konser verdi. Tiyatro etkinlikleri kapsamında ise ‘Vişne Bahçesi’ isimli oyun sahnelendi.

2023-08-27

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde düzenlenen 'Aliağa Sanat Günleri'nde yaz konserleri kapsamında Zara ve Uğur Aslan, Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda sahne aldı. Konserin ilk bölümünde sahneye Uğur Aslan çıktı. Aslan, sahnede 'Tanrı İstemezse', 'Gurbet', 'Resimdeki Göz Yaşları', 'Seni Yazdım Kalbime' gibi şarkıları seslendirerek, yaklaşık 1 saat boyunca dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Aliağada Zara ve Uğur Aslan sahne aldı

ZARA İKİNCİ BÖLÜMDE SAHNE ALDI

Konserin ikinci bölümünde ise sahneye Zara çıktı. Zara, 'Sen Affetsen', 'Hasretinle Yandı Gönlüm', 'Sağım Yalan Solum Yalan', 'Günün Birinde' gibi arabesk, pop ve türkülerden oluşan repertuarını seslendirdi. Dinleyiciler de zaman zaman sağanak halinde yağan yağmura rağmen sanatçıya eşlik ettiler.

Aliağada Zara ve Uğur Aslan sahne aldı

SANATÇILARA İLÇE YÖRESİNE ÖZGÜ HELVACI KİLİMİ HEDİYE EDİLDİ

Konserin bir bölümünde davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Zara ve Uğur Aslan'a Aliağa Sanat Günleri'ne katılımlarından dolayı teşekkür ederek, kendilerine ilçedeki üretici kadınlar tarafından üretilen, ilçe yöresine özgü ‘Helvacı Kilimi’ni hediye etti.

Aliağada Zara ve Uğur Aslan sahne aldı

‘VİŞNE BAHÇESİ’ İSİMLİ OYUN SAHNELENDİ

Tiyatro etkinlikleri kapsamında ise Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu'nda 'Vişne Bahçesi' isimli oyun sahnelendi. Rus tiyatro yazarı ve modern öykünün ustalarından Anton Çehov'un tiyatro sahnesine aktarılan oyununu Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tiyatroseverlerle birlikte izledi. Tiyatro Sahnekarlar tarafından sahnelenen oyunda Erhan Yazıcıoğlu, Gülen Karaman, Volkan Severcan, Özdemir Çiftçioğlu, Emin And, Şebnem Özinal, Sefa Zengin ve Bora Severcan rol aldı. Tiyatronun usta isimlerinden Erhan Yazıcıoğlu ve birbirinden değerli tiyatro sanatçılarını Aliağa'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Serkan Acar, Yazıcıoğlu'na teşekkür çiçeği takdim etti. Sanata ve sanatçıya verdiği destek nedeniyle Acar'a teşekkür eden Erhan Yazıcıoğlu ise "Sanatsever olmanız ve sanatı sevdirmek için de tiyatroseverleri, büyük bir topluluğu, arkanıza almış olmanız biz sanatçıları gerçekten çok mutlu etti" dedi.

Kaynak: DHA


ETİKET :   Aliağada Zara Uğur Aslan sahne aldı

Tümü