-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Belçikalı grup Hooverphonic İstanbul’a geliyor

Kurulduğu 1996 yılından bu yana trip hop'u, pop ve çok sesli elementlerle sentezleyen Belçikalı grup Hooverphonic, 14 Temmuz 2023 Cuma gecesi Uniq Açık Hava Sahnesi'nde konser vermek üzere Epifoni ve Kod Müzik organizasyonu ile İstanbul'a geliyor!

2023-07-10

Kurulduğu 1995 yılından bu yana trip hop’u saykedelik, pop ve çok sesli elementlerle sentezleyen Belçikalı grup Hooverphonic, etkileyici performansıyla 14 Temmuz’da Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek.

 

Trip hop’u, pop ve çok sesli elementlerle sentezleyen Belçikalı grup Hooverphonic, 14 Temmuz’da Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi’nde konser vermek üzere Epifoni ve Kod Müzik organizasyonu ile İstanbul’a geliyor. Türkiye’de geniş bir dinleyici kitlesine sahip Hooverphonic’i İstanbul dinleyicisiyle buluşturacak konserin biletleri Biletinial’da satışa çıktı. "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" ve "Romantic" gibi hit parçalarıyla çok sevilen Hooverphonic, trip hop akımının öncü gruplarından sayılıyor.

Kaynak: IHA


ETİKET :   Belçikalı grup Hooverphonic İstanbula geliyor

Tümü