-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Çocuklara tarihi alanda tiyatro çalışması gerçekleştirildi

2023-12-30

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ve Yatağan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Yatağan Lagina ve Stratonikeia Antik Kenti’nde tiyatro çalışması gerçekleştirdi.



Gençlik merkezleri bünyesindeki gönüllü üniversite öğrencileri ve tiyatro ve drama üzerine bilgilendirme yapıp çocuklara sahne deneyimi yaşattılar. Sahne sanatları ve drama ile çocukların kendilerini ifade etmesi ve tarihi bir kentte çalışma gerçekleştiren çocuklar bir farkındalık oluşturdular. Etkinliğin farklı antik kentlerde yapılması planlanırken çocukların hem tarihe yönelik ilgilerini arttırmak aynı zamanda yapılan çevre temizliği etkinliği ile de doğa bilinci oluşturulması hedefleniyor.



Gençlik ve Spor il Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, "Gönüllü gençlerimizin bir araya gelerek çocuklarımıza yönelik tiyatro ve drama eğitimi vermelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çocukların hem tarihi mekanda olmaları hemde kendi kişisel gelişimlerine katkıda bulunmalarına imkan sağlıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için farklı Muğla’mızın tarihi ve kültürel yerlerinde bu tür farkındalık etkinliklerine devam edeceğiz” dedi.



Çocuklara tarihi alanda tiyatro çalışması gerçekleştirildi

Kaynak: IHA


ETİKET :   Çocuklara tarihi alanda tiyatro çalışması gerçekleştirildi

Tümü