-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Niğde Belediyesi dağ, doğa ve dondurma festivali yapıyor

Niğde Belediyesi ve Çamardı Belediyesi tarafından Dağ Doğa ve Dondurma Festivali düzenlenecek.

2023-07-17

Niğde Belediyesi ve Çamardı Belediyesi tarafından Dağ Doğa ve Dondurma Festivali düzenlenecek. 21-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Dağ Doğa ve Dondurma Festivalinde Manuş Baba, Mustafa Ceceli ve Orhan Hakalmaz sahne alacak.

 

Niğde Belediyesi ve Çamardı Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek olan Dağ Doğa ve Dondurma Festivali, doğa severler ve lezzet tutkunlarını bir araya getirecek. Festival, 21 Temmuz ile 23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalde, ünlü sanatçılar Manuş Baba, Mustafa Ceceli ve Orhan Hakalmaz sahne alacak. Bu ünlü isimler, festivale renk katacak ve katılımcılara unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak. Konserler çerçevesinde Mustafa Ceceli 21 Temmuz Cuma günü saat 21:00 da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Otoparkı yanında sahne alacak. Manuş Baba 22 Temmuz Cumartesi günü saat 21:00 da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Otoparkı yanında sahne alacak. Orhan Hakalmaz; 23 Temmuz Pazar günü saat 21:00 ‘da Çamardı Hükümet Konağı Meydanında sahne alacak. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir festival hakkında yaptığı açıklamada, Niğde’nin yöresel lezzetlerini ve doğal güzelliklerini tanıtmaya devam edeceklerini belirtti. Aynı zamanda, Niğde’yi bir festivaller şehri haline getireceklerini vurguladı. “Niğde’miz, dağ turizmi ve doğal güzellikleriyle ünlü bir şehir olarak bilinir“ diyen Başkan Özdemir; "Festivalimiz çerçevesinde, bu doğal güzellikleri keşfetmek isteyenleri ağırlayacağız. Ayrıca, Çamardı’nın meşhur dondurması da festivalde tanıtacağız. Misafirlerimiz, bu eşsiz lezzeti tadacaklar, Katılımcılar, doğanın kucağında keyifli anlar yaşayacak ve Niğde’nin doğal güzelliklerini keşfetme imkânı bulacaklar” ifadelerini kullandı.

 

“Dağ Doğa ve Dondurma Festivali ile Niğde’nin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyoruz. Hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekerek, Niğde’yi daha da tanınır hale getirmeyi hedefliyoruz” diyen Başkan Özdemir; herkesi festivale katılmaya davet etti.

 

Niğde Belediyesi dağ, doğa ve dondurma festivali yapıyor

Kaynak: IHA


ETİKET :   Niğde Belediyesi dağ doğa dondurma festivali yapıyor

Tümü