-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Ornaz Vadisi Yaz Şenliği kaldığı yerden devam edecek

Girişimci kadınların el emeklerini sergilediği, konserler, yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerin olduğu Ornaz Vadisi Yaz Şenliği, 19-20 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

2023-08-16

Girişimci kadınların el emeklerini sergilediği, konserler, yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerin olduğu Ornaz Vadisi Yaz Şenliği, 19-20 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.



İlçe genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Merkezefendi Belediyesi kültürel ve sosyal faaliyetlerine sürdürüyor. Girişimci kadınlara destek olmak ve vatandaşların keyifli vakit geçirmesi amacıyla Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ aynı heyecan ve enerji ile kaldığı yerden devam edecek. Şenlik 19 Ağustos Cumartesi ve 20 Ağustos Pazar günü yapılacak. Etkinlikler saat 19.00’dan 23.00’e kadar devam edecek.

 

Ornaz Vadisi’nin serin havasında gerçekleştirilecek şenlikte, el emeği ürünlerin sergilenecek. Etkinlikte; 150 stant, konserler, yarışmalar ve çeşitli aktiviteler yer alıyor.



Şenliğe gelen vatandaşların eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yaz aylarında sıcaktan bunalan ve çeşitli aktivitelerde bulunmak isteyen hemşehrilerimiz ile girişimci kadınlarımız için düzenlediğimiz Ornaz Vadisi Yaz Şenliğimizi bu hafta sonu gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimiz hem eğlenecek hem de girişimci kadınların el emeği ürünlerini inceleme ve satın alma fırsatı bulacak. Ornaz Vadisi’nde düzenlemiş olduğumuz bu güzel etkinliğe tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.



Ornaz Vadisi Yaz Şenliği kaldığı yerden devam edecek

Kaynak: IHA


ETİKET :   Ornaz Vadisi Yaz Şenliği kaldığı yerden devam edecek

Tümü