-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın en büyük hayalini gerçekleştiriyor

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçildiği 2019 yılından bu yana hayali olan toplu taşımada akıllı kart sistemine geçilmesi için ihale düzenledi.

2023-07-15

Uşak Belediyesi; toplu taşıma araçlarında “Elektronik Ücret Toplama Sistemi (EÜTS) donanımı ve yazılımı için ihaleye çıktı.



İhale ilanında; “EÜTS donanımı, yazılımı montaj ve kurulum hizmetleri dahil mal alımının 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 19. Maddesine göre açık ihale usulü ile ihale düzenleneceği, tekliflerin sadece elektronik ortamda (EKAP) üzerinden alınacağını duyurdu.

 

İhale ilanın https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet sayfasından görülebileceği, ihale için son teklif verme tarihinin 8 Ağustos 2023 saat 16.00 olduğu da belirtildi.

 

Çakın EÜTS için birçok kez açıklamalarda bulunmuştu.



Uşak belediye Başkanı Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerinde başkan seçildikten sonra sürekli toplu taşımalarda akıllı kart sistemin geçilmesi gerektiğine vurgu yapmış. Ben göreve geldiğimde bu kartlı sistem olayını kısa sürede çözmeyi ümit etmiştim. 81 ilin 75’inde uygulanan kartlı sistemin elle para alışverişinin sakıncalı olduğunu gördüğümüz süreçte ne kadar önemli olduğu da ortaya çıkıyor.

 

Ölçüsüz bir şekilde yapılan şimdiki paralı sistemin şehrimize yakışmadığı aşikârdır. 2013 yılında başlayan kartlı taşıma sistemi keşke devam etseydi. Mahkemeler yüzünden yarım kaldı” demişti.

 

Çakın, 2020 yılı başlarında dünyayı saran pandemi yüzünden ve çıktığı ihaleye akaryakıt zamları yüzünden kimsenin girmek istememesi üzerine en büyük hayalini gerçekleştirememişti.

 

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın en büyük hayalini gerçekleştiriyor

Kaynak: IHA


ETİKET :   Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın büyük hayalini gerçekleştiriyor

Tümü